Food Outdoors

Enghavevej 19
1674, København V

 

Om

Foodoutdoors handler om det gode liv i naturen. 

Vores fokus er på lækker mad af friske råvarer tilberedt på bål, lejrhygge, og tid til at dvæle ved det simple liv med et ordentligt tvist af feinschmeckeri.

Vi dyrker kontrasten mellem de rå primitive natur omgivelser og de lækreste retter lavet på bålet og gør vores ypperste for at stimulere smagsløgene med hygge i højsædet.

Vi arrangerer workshops og weekendturer både i Danmark og Sverige - Tjek Kurser/Turer for mere info eller send en hilsen til Esben Syberg.

 

Partners

All Out — Food Outdoors laver ture i samarbejde med Mette Mortensen fra All Out. Mette står for tur elementet og Food Outdoors står for maden!

Outsite (test) — Vi laver mad på nogle af outsites ture og er gode venner med mange af friluftsnørderne derinde. 

Bushcraftbutikken (test) — Lorem ipsum dolor sit amet, maximus ante in lectus elementum, sit amet faucibus dui consectetur. Pellentesque sollicitudin nec quam a posuere.

 
 
 

Historien

Originalt startede food outdoor med at jeg syntes jeg skulle have noget at hygge mig med i skoven når jeg var der med min datter. Det blev maden! Der har siden være mange mange ture med mad og jeg opdagede at jeg faktisk ikke var helt tabt bag en vogn mht. mad!

 

Press

"Den oplevelse blev toppet med den ultimative forkælelse når vi mætte af indtryk, trætte og sultende vendte tilbage efter en dejlig dags kanotur med Mette (all-out.dk), blev modtaget af Esben der glad og overskudsagtig var i færd med at tilberede de lækreste måltider som andeconfit, indbagt vildsvin, blåmuslinger og østers over bålet." — Pia Winther

"Food Outdoors is a modern day foodie's utopia. " — Village Post

"An unforgettable time that inspired a new relationship with cooking and eating. " — City Gazette

"No better way to spend a weekend than with good food and good friends. " — Hicks Globe

 

 
 

Questions?